80’lerin Çizgi Filmi Voltron, Sinemaya Uyarlanıyor!

Share

Universal Pictures, Voltron’u beyazperdede hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor!

5 farklı renkteki robot aslanın birleşerek dev bir robot olan Voltron’u oluşturarak Kral Zarkon ve Prens Lotor’un şeytani planlarına karşı galaksiyi ve Arus gezegenini korumasını konu alan çizgi film serisi daha önce DreamWorks tarafından gündeme getirilmişti.

Universal Pictures’ın da sahibi olan NBC’nin DreamWorks’u 3.8 milyar dolara satın almasının ardından proje bir süre rafa kaldırıldı. Yeni gelen habere göre Universal Pictures Voltron’u kaldığı yerden devam ettirme kararı aldı.

Netflix’te yayınlanan Voltron: Legendary Defender’ın seslendirme kadrosunda Josh Keaton, Tyler Labine, Kimberly Brooks ve Jeremy Shada yer almıştı. Ekipten filme katılım olacağı ile herhangi bir haber yayınlanmadı. Deadline’ın haberine göre Riddick Günlükleri ve Maskeli Süvari’nin yapımcılığını yapan Tom Engleman filmin yapımcılığını üstleniyor. Filmin senaryosunu ise David Hayter kaleme alacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...