NASA’nın Dahi Kadınları İçin Yeni Poster

Share

Yönetmen koltuğunda Theodore Melfi’nin oturduğu, şimdiden adı Oscar tahminlerinde yer alan biyografik yapım Hidden Figures (Gizli Sayılar) filminden yeni bir poster yayınlandı.

Katherine G. Johnson, Dorothy Vaughan ve Mary Jackson tarihin anlatılmayan hikayelerinden birine sahiptir. 3 siyahi kadın NASA’da büyük işlere imza atmaktalardır.

Uzay ve bilimlerinin derinliklerindeki sorunları müthiş zekalarıyla çözmeye çalışan bu kadınlar gelmiş geçmiş en önemli NASA operasyonlarından birinde de büyük rol oynayacaklardır. Dünya yörüngesine çıkan ilk Amerikalı astronot John Glenn’in bütün dünyayı heyecana boğan operasyondaki her adımı bu 3 zeki bilim kadınının yardımıyla olacaktır.

Başrollerini Taraji P. Henson, Octavia Spencer ve Janelle Monáe üstlendiği filmin kadrosunda ayrıca Kevin Costner, Kirsten Dunst, Jim Parsons, Mahershala Ali, Aldis Hodge ve Glen Powell gibi başarılı isimler de yer alıyor.

Merakla beklenen film 24 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...