Nokia 3, 5 ve 6 Hangi Ülkelerde Satılacak?

Share

HMD Global’in İspanya’da düzenlenen MWC 2017’de tanıttığı ve tüm dünyada satışa sunacağını açıkladığı Nokia 3, 5 ve 6 modellerinin hangi üllkelerde satılacağı kesinleşiyor.

Geçtiğimiz ay düzenlenen Mobil Dünya Kongresi 2017’de tekrar tanıtılan Nokia 3, 5 ve 6 modellerinin Amerika Birleşik Devletleri’nde de satışa sunulacağı kesinleşti.

Nokia modelleri Türkiye’de satılacak mı?

Twitter’da kendilerine yöneltilen bir soruya verdikleri yanıt ile ABD üzerinde yeni Nokia telefonların satışa sunulacağı kesinleştirken, henüz Türkiye konusunda resmi bir açıklama yapılmış değil.

Özellikle fiyatlandırma konusunda rakiplerine göre çok geride olan ve ucuz akıllı telefonlar üreten Nokia’nın, bu teknikle satış rakamlarını yükselteceği tahmin ediliyor.

Android Nougat 7.0 yüklü olarak satışa sunulacak olan Nokia modellerinin satış tarihi ise kesinleşmiş değil. Bu yüzden firmanın yapacağı resmi açıklamayı beklemek durumundayız.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...