iPhone Pro, iPhone X veya iPhone 8’in Satış Fiyatıyla İlgili Son İddia

Share

Kısa bir süre önce paylaştığımız haberde iPhone 8’in fiyatına dair iddialar gün yüzüne çıkmıştı. John Gruber tarafından aktarılan bilgilerde iPhone 8’in başlangıç fiyatının 1.200 dolar olacağı bahsedilmişti. En üst modelin 1.300 dolar veya 1.400 dolar fiyat etiketine sahip olacağını söyleyen Gruber, daha önce yaptığı açıklamada telefonun 1.500 dolardan başlayan fiyatla satışa sunulabileceğini aktarmıştı.

New York’un güçlü yatırım bankası J.P. Morgan’ın Apple analisti Rod Hall, iPhone 8 ile ilgili yeni iddialarda bulundu.

Rod Hall’ın paylaştığı bilgilere göre iPhone Pro namıdiğer iPhone 8’in başlangıçta sınırlı sayıda olacağını belirten Hall, telefonun zamanında satışa sunulacağını ifade etti. Ekim veya kasım ayı başında iPhone Pro’nun üretiminin hızlanacağını dile getiren analist, telefonun fiyatının 1.100 dolar olacağını iddia etti. OLED ekranlı iPhone 8’in üretiminde yaşanacak gecikmeden ötürü eylül ayında sadece 2 milyon adet üretileceğini belirten analist, bu bilgiler dışında farklı bir açıklamada bulunmadı.

Log

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...