Bentley Continental GT Convertible Galene Edition

Share

Deniz ve karanın lüksü sınırlı üretim bir canavarda buluşuyor.

Halihazırda sınırlı sayıda olan modellerini gerçekleştirdiği özel projelerle daha da sınırlı hale getiren ve koleksiyonerlerin dikkatini sürekli üzerinde tutmayı başaran Bentley, bugün yeni bir özel projeyle karşımızda. Mulliner dokunuşuyla Continental GT Convertible üzerine geliştirilen aracın ilhamı olan bir diğer ortaksa İngiliz tekne üreticisi Princess Yachts. Continental GT Convertible Galene Edition olarak kullanıcılarla buluşacak olan araç dışarıdaki renk seçeneği ve içerideki tasarım dokunuşlarıyla yattan önemli izleri beraberinde getiriyor.

Kaputunun altında twin-turbo destekli 4.0 litrelik sekiz silindirli bir motorun görev yaptığı Continental GT Convertible Galene Edition 500 beygirlik bir güç ve 660 Nm tork’la maviliklerdeki tasarım noktalarını asfalt üzerinde temsil ediyor. Dışarıda sahip olduğu özel renk seçeneğindeki parçaları içeride de sürdüren aracın kokpitinde; bej,gri ve siyah tonajlı renklere yer veriliyor. Bunun yanı sıra teknenin bölümlerinde yer alan maun detayları da bagajına kadar barındıran araç yolculuğa karada devam etmek isteyen kişilere hitap edecek gibi gözüküyor. Toplamda sadece 30 adet üretileceği açıklanan aracın fiyatıysa henüz açıklanış değil.

Log

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...