Galaxy A5 ve A7 (2018) Sızdırıldı

Share

Galaxy A5 (2018) ve Galaxy A7 (2018) modelleri yakında tanıtılacak. Tanıtım tarihi yaklaştıkça, 2018 model A serisi ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor! Daha önce Bixby butonu ile geleceği belirtilen serinin, şimdi de hem ön yüzü hem de arka tasarımı gösteren görseller sızdırıldı.

Galaxy A5 (2018) ve A7 (2018) özellikleri nasıl olacak?

Sızdırılan görseller ışığında yeni serinin Infinity Display ile geleceğini söyleyebiliriz. Bizim Galaxy S8 ile tanıştığımız bu ekran, neredeyse tamamen çerçevesiz tasarımıyla öne çıkıyor.

Galaxy A5 (2018)

Cihazın arka tasarımını gösteren modellere baktığımızda ise arka kamera ve onun hemen altında parmak izi sensörünün olacağını görüyoruz. Ayrıca kameranın hemen yanında flaş boşluğu da dikkat çekiyor.

Teknik özellikler kısmında ise henüz Galaxy A (2018) serisiyle ilgili pek bilgi yok. Yine çok büyük ihtimalle ekran boyutları ve teknik özelliklerine göre değişen üç farklı model göreceğiz. Yine suya ve toza dayanıklı olması beklenen bu modeller, bakalım işlemci ve RAM gibi teknik donanımlarda nasıl özellikler sunacak.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...