‘Hiçbir Zaman SATC’deki Gibi Dost Değildik’

Share

Sex and the City dizisinde Samantha Jones’u canlandıran 61 yaşındaki oyuncu Kim Cattrall, Piers Morgan’ın programına katıldı. Cattrall ‘dizinin diğer oyuncularıyla hiçbir zaman arkadaş olmadığını’ söyledi.

BBC’nin haberine göre, ‘üçüncü Sex and the City filminde yer almayı reddeden ve amacının para kazanmak ya da diva unvanı almak olmadığını’ vurgulayan Cattrall, ‘dizidekilerin arasında kan davası olduğuna dair yıllardır süren dedikodulara rağmen, diğer oyuncularla en son ne zaman konuştuğunu bile hatırlamadığını’ söyledi.

‘Sarah Jessica Parker’ın sorunu ne bilmiyorum’
Dizi ekibiyle her zaman sadece iş arkadaşı olduklarını anlatan Cattrall, Sarah Jessica Parker ile ilgili düşüncelerini şöyle ifade etti: “Sex and the City’deki insanlar ve özellikle Sarah Jessica Parker’ın sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Kesinlikle daha iyi ve nazik davranabilirdi diye düşünüyorum.”

Gelecekte Samantha Jones’u başka bir aktrisin oynamasını öneren Cattrall, “Geçmişte ben Sex and the City’nin son kısımlarında yer aldım ve daha sonra rolü sevdim, başka bir aktris de bu rolü oynamalı” dedi. “Belki Afro-Amerikan ya da İspanyol bir Samantha Jones yapabilirler ya da başka bir karakter getirebilirler” dedi.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...