2018’in rengi: Ultra Violet

Share

Pantone, 2018’in renginin Ultra Violet olduğunu açıkladı. Bu rengin belirlenmesinde, mevcut kültürün derinlemesine araştırılması ve trend tahmin analizleri rol oynamakta. Pantone ekibinin dünyadaki trend eğilimlerini analiz etmesi ve artan öneme sahip olan rengin belirlenmesiyle süreç şekilleniyor.

Rengin belirlenme aşamasında, eğlence endüstrisine, üretilen filmlere, seyahat trendlerine, sanat koleksiyonlarına, yeni sanatçılara, sokak stiline, modaya, tasarıma, popüler olan her şeye ve sosyo-ekonomik koşullara bakılmakta.

Pantone Renk Enstitüsünün yönetici direktörü Leatrice Eiseman, Ultra Viyole ile ilgili The New York Times’a yaptığı açıklamada seçtikleri renk için “özgünlük, yaratıcılık ve vizyon düşüncesinin barındığını” iletti.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...