Galaxy S9’un fiyatı ortaya çıktı

Share

Samsung Galaxy S9 fiyatı ve Galaxy S9+ fiyatı ortaya çıktı. Telefonların tanıtılmasına kısa süre kala fiyat bilgisi de gelmiş oldu. Samsung yeni nesil amiral gemileri merakla bekleniyordu. Birkaç gün sonra tanıtılacak olan telefonların neredeyse tüm detayları sızmıştı. Sızmayan tek bilgi olan fiyat da sonunda ortaya çıkmış oldu.

Firmanın yeni amiral gemileri minimum 64 GB dahili depolama alanıyla birlikte gelecek. 64 GB olan modelin fiyatı kısa süre önce ortaya çıktı.

64 GB Samsung Galaxy S9, 8790 NOK fiyat etiketine sahip olacak. Norveç’te geçerli olacağı iddia edilen fiyatın dolar karşılığı 1128 dolar, Türk lirası karşılığı ise 4237 lira.

64 GB S9 Plus modelinin fiyatı ise 9790 NOK. Dolar karşılığı 1258 dolar, Türk lirası karşılığı ise 4725 lira.

Akıllı telefonların en pahalıya satıldığı ülke

Telefonların fiyatı Norveç için sızdırıldı. Pek çok akıllı telefonun fiyatı ülkeden ülkeye değişiyor. Norveç de telefonların en pahalıya satıldığı ülkelerden birisi. Bu nedenle telefonun fiyatı Amerika ve Avrupa’daki diğer pazarlarda daha farklı olabilir.

Shiftdelete

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...