‘Bridgerton’ serisine yeni başrol: Kate Sharma

Share

‘Bridgerton’ dizisinin Netflix’te bir kasırga etkisi yarattığını kimse inkar edemez! İkinci sezonuyla yeni bir kasırgaya hazır olun…

Shonda Rhimes tarafından yapılan seri, Julia Quinn’in popüler roman serisinden uyarlandı. Her kitapta sekiz Bridgerton kardeşinden birini anlatan Quinn’in ilk romanında Daphne ve Hastings Dükünün aşkını izlemiştik. 19. Yüzyıl Londra sosyetesine eğlenceli bir bakış açısı getiren Bridgerton, ‘Gossip Girls’ x ‘Jane Austin’ temasını yansıtmıştı. Sosyete skandalları, ihtişamlı kıyafetler, renkli balolar ve aşkları ile dikkat çeken ‘Bridgerton’ serisinde Julie Andrews’u Londra’nın dedikodu gazetesi yazarı olan gizemli Lady Whistledown karakterinin sesi olarak dinlemiştik.

İlk sezonu bir gün içerisinde bitirdikten sonra ikinci sezonun kesinleşip kesinlenmeyeceği soru işaretiydi. Şimdi ise serinin ikinci sezonunda başrol olacak oyuncuları konuşuyoruz!

Netflix, şovun prömiyerinden bir ay sonra ‘Bridgerton’ serisinin ikinci sezonunu 19. Yüzyıl ilhamlı bir duyuru ile doğrulamıştı. Vizyon tarihi ve hikaye hakkında detay vermeyen Netflix, dizide görmeye alışkın olduğumuz Lady Whistledown karakterinin gazetesi ile bir duyuru yapmıştı.

Daha sonra Bridgerton ailesinin en büyük erkeği olan Anthony Bridgerton ile bir teaser video yayınlayan Netflix, ikinci sezonda Anthony’nin hikayesine odaklanılacağının ipuçlarını verdi. Roman serisinde ikinci kitabında Anthony Bridgerton’a odaklanan Julia Quinn’in hikayelerinin izinden gidilmeye devam ediliyor! Uxbridge, İngiltere’de prodüksiyona başlayacak olan ‘Bridgerton’ ekibinin Mart 2021’de sete geri dönmesi bekleniyor.

İkinci sezonun doğrulanmasının ardından Anthony Bridgerton karakterinin yeni aşkı merak konusu olmuştu. Seride yeni isimleri göreceğimizi tahmin ederken, ‘Bridgerton’ serisinin yeni kadın başrol oyuncusu ile tanıştık! Deadline’ın haberine göre Londra’ya yeni taşınan akıllı ve özgür Kate karakteri, Anthony Bridgerton’un ilgisini çekmeyi başaracak. Netflix’in ‘Sex Education’ serisinden tanıdığımız Simone Ashley, önümüzdeki sene ‘Bridgerton’ serisinde Kate Sharma olacak!

Sex Education's Simone Ashley cast as lead in Bridgerton season 2 - Film & TV - Images

Jonathan Bailey tarafından canlandırılan Anthony’nin yeni aşkı olacak olan Kate karakteri Julia Quinn’in romanlarında ‘Kate Sheffield’ olarak geçiyor. Netflix’in yeni adaptasyonunda Kate’in ailecek Hint kökenli olacağı söyleniyor.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...