Eli Bebek Burunsuz Doğdu

Share

Birleşik Devletler’in Alabama eyaletinde 4 Mart’ta dünyaya gelen Eli, diğer bebeklerden kolaylıkla ayırt edilebilecek bir yüze sahip. Çünkü; onun burnu yok.

Dünyada 197 milyonda bir görülen bu nadir duruma rağmen tam adı Timothy Eli Thompson olan bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu kaydediliyor.

Eli’ın nefes almasına yardımcı olmak için trakeotomi işlemi yapılarak soluk borusu açılırken, küçük bebek 20 binden fazla takipçisiyle daha şimdiden bir sosyal medya fenomeni haline geldi.

Eli’ın annesi Brandi McGlathery, bebeğini toplumdan saklamayacağını söyledi. Ayrıca küçük bebek Eli gelişimini tamamladıktan sonra estetik ameliyatla burnuna kavuşacak.

1931 yılından beri Birleşik Devletler’de rapor edilen sadece 28 doğum bulunuyor.

Kaynak: Vatan, Mashable

Sezin Nil Tufan Bardakçı

Her şey için yeterli olduğu sanılır ama Nil için satranç oynamak elde ettiği şampiyonluklara rağmen sadece fazla iddialı bir hobiden ibaret. Yeterince zeki olduğunu göstermek yerine herkesin iyi olabilmeyi bu kadar dilediği bir oyunu kendisine iktisata yönlendiren bir analitik düşünce kaynağı olarak yorumluyor. Çok düşünüp az konuşuyor ve çok okuyup az yazıyor. Hayatın ona gelişini doğru yorumlayana kadar olanları saymazsak İstanbul Ticaret Üniversitesi İktisat Bölümü mezunluğundan pek de haz etmiyor. Oyunun kurallarına aykırı bir “rok” daha deyip onu yenilmez satranççı kimliği Colly’e hapsetmeden hayatta savrulmayı umuyor. Maroon 5 eşliğinde.

You may also like...