Kobe Fena Yenildi!

Share

Sezon sonunda basketbolu bırakacak Kobe Bryant, Los Angeles Lakers’ın deplasmanda Utah Jazz’a 48 sayı farkla 123-75 kaybettiği maçta kariyerinin en kötü yenilgisini yaşadı.

Vivint Smart Home Arena’da oynanan karşılaşmada bu sezon 59. kez mağlup olan Lakers’ta Louis Williams 16, Jordan Clarkson 12 sayıyla çift haneli rakama ulaştı. Yıldız basketbolcu Kobe Bryant, karşılaşmayı 5 sayıyla bitirdi. Ayrıca Lakers, 2014’teki 142-94’lük Los Angeles Clippers yenilgisinin ardından kulüp tarihinin 48 sayılık en farklı mağlubiyetini tekrarladı.

Batı Konferansı’nda 7. sırada bulunan Jazz’da Rodney Hood, attığı 30 sayıyla sezonun 37. galibiyetinde önemli rol oynadı. Ev sahibi takımda Shelvin Mack ve Trevor Booker on yedişer, Derrick Favors 14, Gordon Hayward ve Trey Lyles on birer sayı kaydetti.

Ajansspor

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...