Kapaklı Akıllı Telefon Samsung Galaxy Folder 2 Tanıtıldı

Share

Samsung’un bir süredir gündemde olan kapaklı telefonu Galaxy Folder 2 resmen tanıtıldı. İşte kapaklı tasarımıyla dikkat çeken Galaxy Folder 2!

16-09/08/galaxy-folder-2-3.JPG

Samsung’un bir dönemler neredeyse her telefonunda yer verdiği kapaklı tasarım, Galaxy Folder serisiyle yeniden canlanıyor. Bir süredir sızıntılarıyla gündemde kendisine yer edinen Galaxy Folder 2, resmen tanıtıldı.

Standart Samsung tasarımını önceki kapaklı tasarımlarıyla birleştiren Samsung Galaxy Folder 2, orta segment özelliklere sahip.

Gücünü 1.4 GHz hızındaki Snapdragon 425 işlemciden alan Galaxy Folder 2, 2 GB RAM’e sahip. 16 GB dahili depolamanın yer aldığı modelde microSD kart seçeneği unutulmamış.

16-09/08/galaxy-folder-2-4.JPG

3.8 inç büyüklüğünde WVGA çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan model, arka tarafta 8 Megapiksellik bir kamera bulunduruyor. Ön tarafta ise ilginç bir şekilde kameraya yer verilmemiş.

Android 6.0.1 Marshmallow ile çalışan Galaxy Folder 2 1.950 mAh bataryaya sahip. 122 x 60.2 x 15.4mm boyutlarına sahip model 160 gram ağırlığında. Modelin satışa çıkış tarihi ve fiyat bilgisi ise henüz mevcut değil.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...