Apple AirPods Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Share

Apple’ın iPhone 7 ile eş zamanlı olarak duyurusunu gerçekleştirdiği kablosuz AirPods kulaklıkları hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Peki, AirPods ne zaman satışa sunulacak?

Ekim ayında düzenlediği etkinlikte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin duyurusunu gerçekleştiren Apple, aynı etkinlikte AirPods isimli yeni kablosuz kulaklığını da duyurdu.

3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılması ile birlikte tüm aksesuarlar için Lightning girişini kullanmaya başlayan firma, AirPods kulaklığını halen satışa sunmadı.

Apple, AirPods konusunda gecikme yaşamayacak!

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan haberlerde, Apple’ın AirPods’un üretim sürecinde bir hatadan dolayı gecikme yaşadığı ve satışlara 2017 yılında başlayacağı belirtiliyordu. Dün ise, Avrupa’da bir perakendeci tarafından Apple’ın 18 Kasım tarihinde satışa başlayacağı iddia edildi.

Barclays araştırma şirketinin bugün yayınladığı rapor ise tüm bu iddiaları yalanlar nitelikte oldu. Barclays’a göre, Aralık ayında AirPods kulaklıklarının üretimine başlayacak olan Apple, kısa bir süre içerisinde kulaklıkları kullanıcılar ile buluşturacak.

Ayrıca, analistler ilk etapta sınırlı sayıda üretim yapılacağı için ciddi bir stok sıkıntısı yaşanacağını tahmin ettiklerini belirtiyorlar. Özetle, Apple’ın AirPods kulaklıkların akıbeti, halen netlik kazanmış değil.

Shiftdelete

Selim Kamitoğlu

İç mimar Selim Kamitoğlu'nun tasarım anlayışı ve neyin nasıl görüneceğine dair doğal içgüdüleri onu işinde olduğu gibi hayatın diğer alanlarında da yalnız bırakmıyor. Yaşantısını İstanbul’da sürdüren Selim, Serinletici ile beraber aile şirketinde yönetici olarak çalışıyor.

You may also like...