Microsoft Solitaire, iOS ve Android İçin Çıktı

Share

Bir oyun efsanesi olan Solitaire, ilk defa Windows dışı platformlar olan iOS ve Android için sunuldu. iOS ve Android için Microsoft Solitaire Collection oyununu hemen indirin!

Microsoft Solitaire iOS ve Android için çıktı

Microsoft boş zamanların en büyük kurtarıcısı olan Solitaire oyununu sonunda iOS ve Android için resmen sundu. Artık Solitaire oyununun alternatifleri yerine gerçeğini oynayabileceksiniz.

Microsoft Solitaire Collection mobil için çıktı

Microsoft mobil cihaz kullanıcılarını oldukça sevindirecek bir hamle ile dünyanın 1 numaralı Solitaire oyununu iOS ve Android mobil işletim sistemleri için Microsoft Solitaire Collection adıyla yayımladı. 25 yıldan uzun süreli bir mazisi olan oyun, tüm zamanların en çok oyunu olma ünvanını hiç kaptırmadı. Ek olarak oyunun ilk defa resmi olarak Windows dışı platformlara adım attığının da altını çizelim.

16-11/23/solitaire02.jpg

Şirket; FreeCell, Klondike, Spider, Pyramid ve Tripeaks olmak üzere 5 klasik Solitaire oyununu tek bir uygulamada buluşturmuş durumda. Her gün 5 yeni meydan meydan okuma görevini oynayarak ödüller kazanmak da mümkün. Oyunu bitirdiğinizde destelerin unutulmaz animasyonu da hem orijinal hem de yeni olarak karşımıza çıkıyor.

Microsoft Solitaire Collection, sunulan Xbox Live desteği sayesindeyse Microsoft hesabı ile giriş yaptığınızda, Xbox Live başarılarını elde etme ve başkalarıyla rekabet etme şansı da sunuyor. Hatta Windows 10, iOS ve Android gibi farklı platformlarda oyunu oynarsanız ilerlemeniz ve oyun verileriniz buluta kaydediliyor.

16-11/23/solitaire03.jpg

Microsoft Solitaire Collection temelde ücretsiz olarak sunulsa da içerdiği reklamlardan kurtulmak ve günlük meydan okuma görevlerinden 2 kat daha fazla ödül kazanmak isterseniz, aylık 1.99 dolarlık ödeme yapmanız isteniyor.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...