Kişiliğinize Göre Parfüm Seçin

Share

Bize parfümünüzü söyleyin, size kim olduğunuzu söyleyelim. Tamam, o kadar iddialı değiliz bu konuda ama parfümde yaptığınız seçimler kişiliğinizi büyük oranda yansıtıyor, haberiniz olsun.

5482e7a13da51_-_mcx-beauty-counterD

İş hayatında daha başarılı bir grafik çizen kadınların, genel olarak meyve ve çiçek notalarının ağırlıkta olduğu parfümleri seçtiği bilinmekte.

Öneri parfümler: Narciso Rodriguez, Essence / Dior, J’adore

Dinamik, sportif ve eğlenceli bir havanız varsa muhtemelen siz de limon ve sabun kokusunun başrolde olduğu parfümleri seçiyorsunuz. Manolya ve yasemin kokuları ise diğer önerilerinizden.

Öneri parfümler: Jean Paul Gaultier, Madamme / Davidoff, Cool Water EDT

Sofistike ruhunuz sizi bergamot, mandalina, portakal çiçeği ve elma aromalı parfümlere yöneltiyor. Çok iyi yapıyor.

Öneri parfümler: Tom Ford, Black Orchid / Vera Wang, Look

Seksi bir imajınız var ve erkeklerin ruhunu nasıl yakalayacağınızı çok iyi biliyorsunuz. O zaman parfümünüzde yasemin, zencefil, greyfurt notalarını olduğunu bilmemiz size hiç şaşırtıcı gelmesin.

Öneri parfümler: DKNY, Delicious Night / Marc Jacobs, Lola

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...