‘Harrison Ford’tan çok şey öğrendim’

Share

Alden Ehrenreich, son ‘Star Wars’ filmi ‘Solo: Bir Star Wars Hikayesi’nde başrolü üstlenerek kariyerinde büyük bir ivme yakaladı.

Genç oyuncu Alden Ehrenreich, son ‘Star Wars’ filmi ‘Solo: Bir Star Wars Hikayesi’nde başrolü üstlenerek kariyerinde büyük bir ivme yakaladı. Ülkemizde 25 Mayıs’ta gösterime giren filmde ‘Han Solo’yu canlandıran 28 yaşındaki aktör, karakterle ilgili bilmesi gereken her şeyi, rolü devraldığı Harrison Ford’tan öğrendiğini söyledi.

ABD’li genç oyuncu, bu film öncesi, isminin telaffuzunun zorluğu sebebiyle sosyal medyada ‘Alden Ehrenreich de kim? Bir IKEA ürününün adı mı?’ gibi yorumlarla tiye alınıyordu.

Ancak filmdeki başarılı performansından sonra Harrison Ford’la kıyaslanmaya, hatta hakkında ‘Ford’dan daha iyi’ yorumları yapılmaya başlandı.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...