‘Geçmişi değil, geleceği konuşalım’

Share

“60. yaş gününün şerefine hayatını, kariyerini ve yaptıklarını konuşmak istiyorum” diyen, Vogue Italia’nın Genel Yayın Yönetmeni Emanuele Farneti’ye, Madonna’nın cevabı ne olmuştur sizce? Geçmişi değil, her daim geleceği konuşmak elbette!

Şu sıralar Lizbon’da çocuklarıyla birlikte keyifli bir hayat sürüyor Madonna. Kalabalıklardan ve spotlardan uzak, iyi bir anne olmanın peşinde. 12 yaşındaki oğlu David’in futbolcu olma hayali için evinin bahçesinde saatlerce top oynuyor, ikizleri Stella ve Estere için dans ediyor, Mercy ve James’in ise her an emirlerinde.

Geçmişten günümüze, Madonna’nın tüm kariyerini kapsayan özel bir sayı için yola çıkan Vogue Italia, günün sonunda Mert Alaş ve Marcus Piggott’un çektiği fotoğraflarla yeni hayatından bildiriyor. Lizbon’daki favori mekanlarından bahsediyor. Fado’yu ne kadar çok sevdiğini anlatıyor.

Madonna

Hatta yeni albümünde bu müzikten bolca esinlendiğini söylüyor. Özetle mutlu, dingin ve huzurlu görünüyor ve zamansız olduğunu Vogue Italia’nın Ağustos 2018 sayısının kapağında bir kez daha hatırlatıyor…

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...