Xiaomi Android Pie testlerine başlıyor

Share

Android Pie, kısa bir müddet Evvel, destek veren ilk parti cihazlar için kullanıma sunuldu. Bugün ise, Xiaomi Android Pie için kullanıcılarını test programına çağrı ettiğini duyurdu.

Xiaomi cephesinden yapılan açıklamada, Mi MIX 2S kullanıcılarının Android P beta programına katılabilecekleri belirtildi. Mi MIX 2S, Android Pie’ın bütün yeniliklerinden faydalanabilecek. ama, şu an için yalnızca MIUI Global ROM sürümüne sahip olan kullanıcılar beta sürüme başvurabilecek. Beta programına katılmak isteyen kullanıcıların, 9 Ağustos tarihine kadar nihayet başvurularını yapmaları gerekiyor.

Android Pie ile gelen yenilikler

Anrdoie Pie ile beraber Suni zekanın da yardımıyla akıllı telefonunuz henüz akıllı, henüz kolay ve kullanıcılar için henüz kişiselleştirilmiş bir tecrübe sunuluyor. Yepyeni özellikler arasında ekran çıkıntıları için dahili destek, yenilenen Hızlı Ayarlar paneli yer alıyor. Yepyeni bildirim özellikleri, bildirimlerdeki iletilere yanıtlama ve akıllı cevaplar da dikkat çekiyor.

Xiaomi Android Pie

Parmak izi doğrulama için güçlendirilmiş kullanıcı arayüzü, saklılık geliştirmeleri, uygulamaların geri tasarıda yaptıklarının yönetimi de yenilikler arasında.

Adaptif Batarya ve Adaptif Parlaklık ve Uygulama Aksiyonları ile Uygulama Dilimleri de Gene kullanıcıların tecrübesini çok ileri düzeye taşıyacak. Dijital sıhhat özellikleri ise cihazınızla ne kadar vakit harcadığınızı yönetmeniz noktasında Muavin olacak.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...