Kusursuz sevgiliye dönüşmenin yolları

Share

Erkek arkadaşınızı memnun etmek kimi zaman dünyanın en zorlu görevine dönüşebilir. Aslında onları çözmek çok da zor değil. Basit ama etkili kurallarımızla kusursuz bir kız arkadaşa dönüşebilir, sevgilinizin aklını başından alabilirsiniz.

Cesur Olun
Risk alabilen kadın seksidir. Yamaç paraşütü yapıyor olmanız, tehlikeli doğa yürüyüşlerine çıkmanız, işe motorsikletle gidip gelmeniz erkeklerin gözünde Angelina Jolie gibi görünmenize sebep olabilir!

Yemek Yapın
Ne olursa olsun erkekler yemek yapan kadınlara bayılırlar. En iyi okullardan mezun olmanız, kariyerinizde ışık hızıyla yükselmeniz, müthiş araba kullanmanız gibi parlak yetenekleriniz “İnanır mısın ben iki yumurta bile kıramam” cümlesinin altında ezilir gider. Tabi ki Emine Beder kıvamına gelin demiyoruz ama öğreneceğiniz birkaç havalı yemekle erkek arkadaşınızı kendinize hayran bırakmak pekte zor değil.

Egosunu Okşayın
Erkeklerin egoları okşanmaya ihtiyaç duyar. İş yerinde bir türlü alamadıkları terfi, birkaç aydır biraz önden giden göbekleri, yatakta gösterdikleri yetersiz performans, sizin açıp, onun açamadığı reçel kavanozu bile egolarının yerle bir olması için yeterlidir. Bu yüzden küçük iltifatlarla egosunu okşamanız, ona dünyanın en güçlü erkeği gibi hissettirecek, size daha çok bağlanmasını sağlayacaktır.

Esprili olun
Mizah anlayışı iyi olan kadın her şeye bedeldir. Kimse bir buz kovasıyla birlikte olmak istemez. Her zaman çok ciddi ve mesafeli olmanız ona “ay ne hanım kız” dedirtmez tam tersine sizden uzaklaşmasına sebep olur.

couple fun ile ilgili görsel sonucu

Yumuşak Davranın
Dominant ve dediğim dedik karakterler ilgi çekici olabileceği gibi korkutucu da olabilir. İş hayatınızda herkesin saygı duyduğu, tuttuğunu koparan bir iş kadını olabilirsiniz. Ancak evde de tüm ipleri elinize alıp, patron benim tavırlarına girerseniz kısa süre sonra yalnız kalmanız olasıdır. Her şeyi erkek arkadaşınıza bırakmasanız bile onun da kendini önemli hissetmesine izin verin.

Sevginizi Gösterin
Çoğu kadın sevgisini dışarıda göstermekten çekinir. Oysa sevgilinize atacağınız küçük bir bakış, ani bir dokunuş size olan aşkını hatırlatacaktır. Yolda yürürken durup dururken onu öpmeniz, elini sıkıca kavramanız, içten bir gülüş sevginizi göstermenizin en sıcak yoludur.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...