‘Diziyi mükemmel bir şekilde bitirdiler’

Share

70. Emmy Ödülleri’ne 22 dalda aday olarak damga vuran ve en iyi dizi dahil 9 ödül kazanan Game of Thrones’un Game of Thrones final sezonunun (sekinci sezon) çekimleri yaklaşık iki ay önce tamamlandı.

Dizide Tyrion Lannister karakterine hayat veren ve rolüyle bu yıl “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü kucaklayan Peter Dinklage, karakterinin akıbetine ilişkin ET Online adlı internet sitesine açıklamalarda bulundu.

49 yaşındaki ABD’li oyuncu, “Televizyon dünyasında Dan Weiss ve David Benioff kadar iyi başka yazar yok. Diziyi mükemmel bir şekilde bitirdiler. Düşünebileceğimden çok daha iyi ve sizler de buna bayılacaksınız. Benim karakterim için dizi çok güzel bitiyor. Trajik olsun ya da olmasın”ifadelerini kullanarak Game of Thrones’un yayınlanan son sezonunda Deanerys Targaryen’in danışmanı olarak görülen Tyrion’un final sezonundaki gidişatını yorumladı.

Cosmopolitan

 

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...