Düğünden önceki taç krizinin sebebi

Share

Tüm dünyanın ekranları başına kilitlendiği Meghan Markle ve Prens Harry’nin düğünlerinden önce Kraliyet Ailesi’nde büyük bir kriz çıkmış.

Windsor Şatosunda yaklaşık 6 ay önce binlerce konuğun önünde evlenen 36 yaşındaki Meghan Markle ve 33 yaşındaki Prens Harry, çifti çocuk bekliyor. Büyük bir aşkla evlenen çiftin düğününden önce ilginç bir olay yaşanmış. Meghan Markle’ın düğünde taktığı taç aslında Markle’ın ilk tercihi değilmiş.

İlk takmak istediği zümrütlü taç için Kraliçe 2. Elizabeth’ten veto yetmiş. Bunun üzerine büyük bir üzüntü duyan markle, mecburen düğünde taktığı tacı takmak zorunda kalmış.

Meghan Markle’ın takmak istediği ama Kraliçe 2. Elizabeth’in takmasına izin vermediği tacı Prenses Eugenie düğününde taktı.

Ä°lgili resim

Kraliçe Elizabeth’in gelinine tacı vermemesinin nedeni olarak ise, tacın kökeninin tam olarak bilinmemesi olduğu söyleniyor.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...