‘Serbest atışlarda çöp gibiyim’

Share

LeBron James’li Los Angeles Lakers, sezona biraz yavaş başlasa da son günlerde toparlandı ve üst üste galibiyetler almaya başladı. Ancak “Kral’ın” özellikle kritik anlarda kaçırdığı serbest atışlar hala eleştirilmeye devam ediyor.

Son olarak Atlanta Hawks‘la oynanan maçta bitime 19.9 saniye kala çizgiden 2’de 0 atan James, daha sonra Kuzma’nın hücum ribaundunun ardından kaçan şutunu smaçla tamamlamıştı. Tabii ki maçın ardından muhabirlerin ve LeBron’un gündeminde bir kez daha kaçan serbest atışlar vardı.

Kritik anlarda serbest atış yüzdesi %30’lara düşen LeBron, yaşadığı bu problem hakkında çok net konuştu: “Bu konuda çöp gibiyim. Şu anda serbest atış çizgisinden berbatım. Ritmimi geri kazanacağım ama Kuzma’ya hem bana hem de takıma bir şans daha kazandırdığı için teşekkür ederim.”

Bu sezon oynadığı birçok maç kafa kafaya geçen Lakers, en büyük yıldızının bir an önce kendi standartlarına gelmesini dört gözle bekliyor olmalı.

eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...