Prens Harry’den İngilizleri kızdıran jest

Share

Sevgililer Günü’nde İngiliz ordusuyla askeri eğitime katılan Prens Harry, Meghan Markle için sürpriz yapmak istemesi İngilizlerin tepkisini çekti.

Prens Harry, Sevgililer Günü’nde İngiliz ordusuyla birlikte Norveç’in Bardufoss bölgesinde kışın hayatta kalma eğitimine katıldı.

Evli olarak ilk sevgililer gününü yalnız geçirmek istemeyen Prens Harry, kaldığı iglonun duvarına Markle ile düğün fotoğrafını astı, mum yaktı ve romantik müzik dinletti.

Prens Harry'den İngilizleri kızdıran jest

Ancak bununla yetinmeyince fiyatı 18.200 sterlin ile 21.450 sterlin arasında değişen ve son teknolojiye sahip özel uçağa binip eşiyle akşam yemeği yedi.

Meghan Markle bu olaya çok sevinse de resmi görevler için kraliyet seyahatinin tipik olarak vergi mükellefi tarafından finanse edilen uçağı bu şekilde kullanması İngiliz halkı tepki gösterdi.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...