Samsung Galaxy S10, ekran koruyucuyla birlikte geliyor

Share

Samsung, Galaxy S10 için ekran koruyucusu satın almamanızı öneriyor. Kutusundan ekran koruyucu takılı bir şekilde çıkan Galaxy S10, uzun zamandır beklenen şahane hareketi gerçekleştiren ilk firma oldu.

Samsung, bugün ilginç bir duyuru ile karşımıza çıktı. Firma; Galaxy S10, Galaxy S10+ ve Galaxy S10e için ekran koruyucu satın almamanızı önerdi. Peki, Samsung neden böyle bir açıklama yaptı? Yoksa 3. parti ekran koruyucular parmak izinin okunmasını engelliyor mu?

Samsung, uzun bir süredir beklenen muhteşem bir hareket ile karşımıza çıktı. Çoğumuz yeni telefon aldığımızda ilk iş ekran koruyucusu ikinci iş olarak da kılıf satın alıyoruz. Samsung, Galaxy S10 modellerinin kutusundan ekran koruyucusu takılı bir şekilde çıkacağını açıkladı.

Bildiğiniz gibi Galaxy S10 modellerinde ekrana gömülü parmak izi okuyucusu yer alıyor. 3. parti ucuz ekran koruyucular bu parmak izi sensörünün çalışmasını bazen etkileyebiliyor. Ekran koruyucusuna 90 gün garanti veren Samsung, bu süre zarfı sonrasında ekran koruyucusu çizilenlerin nasıl bir yol izleyeceğini belirtmiyor.

Ancak muhtemelen Samsung, Spigen, Speck ve Belkin gibi lisanslı olarak aksesuar üreten firmalar ile çoktan anlaşmıştır. Galaxy S10’unuza ekran koruyucusu alacaksınız bu tip kaliteli firmalardan satın almanızda yarar var.

CNN

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...