Elon Musk’a Twitter kısıtlaması!

Share

Dünyanın önde gelen elektrikli otomobil üreticilerinden Tesla’nın CEO’su Elon Musk Twitter‘da yaptığı paylaşımlar yüzünden şirket yöneticileri tarafından kısıtlanacak. Elon Musk Twitter hesabını yalnızca belli kurallara uyarsa kullanabilecek.

Özellikle Twitter camiasında açık sözlülüğü ve samimiyeti ile bilinen Elon Musk, şirketin hissedarları ve yöneticileri tarafından çok fazla uyarı aldı. Çünkü Tesla CEO’su kendi görüşlerinin yanı sıra şirketi hakkında paylaşılmaması gereken konuları da paylaşıyordu.

Şirketteki diğer şahısları oldukça rahatsız eden bu konunun çözümü olarak Elon Musk’a Twitter kısıtlaması getirilmesi uygun görüldü. Tabi Musk’ın bu kurallara uyup uymayacağı bilinmiyor.

İşte Elon Musk Twitter kısıtlaması kuralları!

  • Şirketin finansal durumu veya gelecek tahminlerinin yanı sıra diğer iş girişimleri hakkında ipuçları ya da açık bilgiler paylaşılmayacak.
  • Üretim veya teslimat bilgileri hakkında bilgi verilmeyecek.
  • Şirketin borsadaki durumu değerlendirilmeyecek.
  • Kamuya ulaşmaması gereken konular hakkında yorum yapılmayacak.

Daha lansmanı gerçekleşmeden birçok otomobilin özelliklerinden bahseden Elon Musk, bu kurallara uymazsa şirket yöneticileri ve hissedarlarıyla daha fazla ters düşebilir. Bu da şirketin durumunu kötü etkileyebilir.

Shiftdelete

Emre Kalkan

Serinletici idari işler yöneticisi ve teknoloji editörü Emre, mobil cihazlara ve donanımlara oldukça ilgili ve konsol oyunları olmadan yaşayamayacağına inananlardan. Türkiye'de VR'ın da öncülerinden olan Emre, bilgisayar programcılığı mezunu.

You may also like...