Oscar ödüllü Viola Davis, Michelle Obama’yı canlandıracak

Share

‘First Ladies’ adlı şovda Amerika’nın First Ladylerinin hayatını izleyeceğiz…

Amerika’nın 44. Cumhurbaşkanı Barack Obama’nın eşi Michelle Obama televizyonda canlandırılacak. Variety dergisine göre Obama’yı ‘First Ladies’ adlı şovda Oscar ödüllü Viola Davis canlandıracak.

Davis ve eşi Julius Tennon’un JuVee Productions şirketleri ile yapımcılığını üstlendikleri proje üç bölüm ile eski First Ladyler; Michelle Obama, Eleanor Roosevelt ve Betty Ford’un hayatlarını anlatacak.

“First Ladies lensini, Amerika’nın karizmatik, kompleks ve dinamik First Ladylerinin tarihin en etkili ve dünya değiştiren kararlarının verdiği, White House’un batısı yerine doğusuna çeviriyor,” diye şovu açıklayan Variety, diğer oyuncuların kim olduğunun belli olmadığını söyledi. Geçtiğimiz Ocak ayında Michelle Obama’nın doğum gününü Instagram üzerinden kutlayan Davis, Obama’ya “Kız kardeşim!” olarak hitap etmişti bu nedenle First Lady’nin kendisini Davis’in oynamasını istediği tahmin ediliyor.

Elle

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...