Instagram’a hoş geldin Jennifer Aniston!

Share

Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Aniston da artık bir Instagram kişiliği! Çok değil, 24 saat içinde Instagram’a merhaba diyen ikonik Friends yıldızının profili, dün saniyeler içinde 245 bin takipçiye ulaştı. Şu anda ise ünlü oyuncunun takipçi sayısı 7 milyon 300 bine ulaşmış halde. (Ve siz bu satırları okurken hızla artmaya devam ediyor!)

Ünlü oyuncu, Central Perk kadrosunun yer aldığı ilk Instagram paylaşımının altına ise “Sonunda Instagram ARKADAŞLARI da olduk!” notunu düştü.

jennifer,aniston

Kısa bir süre içinde 8 milyon beğeniye ulaşan bu ikonik kare, Friends hayranlarını bundan 30 yıl öncesine götürmeye yetti. Peki Jennifer Aniston, sosyal medya sessizliğini nasıl bozdu dersiniz?

Friends yıldızının Instagram hesabı açmasındaki en büyük etken Lisa Kudrow’dan başkası değil. Bir süredir rol arkadaşına “Instagram’a katıl” çağrısında bulunan Kudrow’un baskılarına dayanamadı sonunda Aniston. Umarız Lisa Kudrow aynı baskıyı dizinin öteki yıldızı Matthew Perry üzerinde de kurmayı başarabilir!

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...