Rosberg’e göre #F1’in en iyisi Schumacher

Share

Nico Rosberg, tüm zamanların en iyi pilotunun Michael Schumacher olduğunu söylerken, Lewis Hamilton’ı dördüncü sıraya koydu.

Nico Rosberg kariyeri boyunca Michael Schumacher, Fernando Alonso, Kimi Raikkonen, Juan Pablo Montoya, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Jenson Button ve Max Verstappen gibi önemli isimlere karşı mücadele etti.

Hamilton ve Schumacher’le takım arkadaşı olan Rosberg, 70 yıllık Formula 1 tarihi boyunca yarışan sürücüler arasında en iyisinin Schumacher olduğunu söyledi.

Sky Sports ile yaptığı Sky F1 Vodcast’te Rosberg, “Öncelikle Michael Schumacher var diyebilirim. Onunla mücadele ettim. O gerçekten komple bir sürücü. Benim için tüm zamanların en iyisi.”

“Daha sonra Juan Manuel Fangio, sonrasında Ayrton Senna diyebilirim.”

“Sonrasında Lewis Hamilton’ı ve ardından da Alain Prost’u seçerim.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde konuşan Button ise Max Verstappen, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Lewis Hamilton ve Michael Schumacher’i ilk beşe yerleştirmişti.

Rosberg ayrıca, “Ama çocukluk kahramanım Mika Hakkinen’di.” dedi.

Motorsport

Öktem Ersoy

Her gün, Star Wars yaşam türlerini bir gün tüm evrende görme ütopyasıyla uyanan Öktem tam bir teknoloji aşığı. iOS, Android gibi taraf tutmalardan uzak kalarak 1 ve 0'lardan oluşan dünyanın tamamını kollarını açarak kucaklayan Öktem Ersoy, Serinletici'de F1 ve teknoloji editörlüğü yapıyor.

You may also like...