Alec Benjamin şarkısıyla yüreğimize dokundu

Share

Tüm dünyada binlerce ölüme sebep olan coronavirus herkesin hem fiziksel hem de psikolojik sağlığını olumsuz etkiledi. Önlem almanın önemine dikkat çeken sanatçılardan dünyaya güzel mesajlar gelmeye devam ediyor. Alec Benjamin de bu isimlerden biri…

Let me down slowly şarkısı ile haftalarca listelerin üst sıralarından inmeyen şarkıcı Alec Benjamin yaşadığımız zor zamanları anlatan bir şarkı yazdı ve dinleyen herkese ‘yalnız değilsiniz’ mesajını iletti. Kendisinin de yalnızlıktan nasibini aldığını sözlere aktaran Benjamin sosyal mesafenin önemine de dikkat çekiyor.

Duygu ve düşüncelerin tüm dünyada aynı olduğu şu zamanlarda Alec Benjamin’in hepimize ilaç gibi gelen şarkısı bizlere unuttuğumuz bir kelimeyi hatırlatıyor: Umut.

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...