PlayStation 5’in ilk oyun kapağı ortaya çıktı

Share

Geçtiğimiz ay tanıtılan PlayStation 5, Spider-Man Miles Morales için hazırlanan oyun kapağı ile gündeme geldi. Sony tarafından yayımlanan tasarım, PlayStation 5 için tasarlanan ilk oyun kapağı olarak lanse edildi.

PlayStation 5 Spider-Man Miles Morales kapağı ile gündemde

Blu-ray teknolojisini destekleyen bu yeni konsol, şimdiden PlayStation 4 ile karşılaştırılıyor. Karşılaştırmalarda genellikle teknik özellikler, tasarımlar, ortaya koyulan performanslar ve oyun kapakları gibi önemli konular konuşuluyor.

Bu yılın son çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen PlayStation 5, bazı oyuncuların tasarım konusunda hayal ettiği görünüme sahip değil. Bunun dışında oyun kapakları da, tıpkı tasarım gibi, bir oyunun satın alınması konusunda önemli bir rol oynuyor.

PlayStation 5 Spider-Man Mlies Morales

Yeni oyun kapağına bir göz attığımızda bir oyunun sadece PlayStation’da oynanabildiğini ifade eden “Only on PlayStation” ibaresinin yerine “PlayStation Studios” ibaresinin kullanıldığını görüyoruz. Peki renk yoğunluğu nasıl?

PlayStation 4 için kullanılan oyun kapaklarında mavi rengi tercih ediliyor. Japon şirket, bu rengi beyaz ile değiştirmeye karar verdi. Artık PlayStation 5 yazısının bulunduğu bölmenin arka planı beyaz olacak.

PlayStation 5 için tasarlanan ilk oyun kapağı

Oyun kapaklarında yer alan şeritlere baktığımızda herhangi bir değişiklik göremiyoruz. Alt ve üst şeritte kullanılan mavi rengi, Sony’nin ürün pazarlama tekniklerinden biri olarak karşımıza çıkmaya devam edecek.

Spider-Man Miles Morales için hazırlanan kapağın değişebileceğini şimdiden belirtelim.

https://shiftdelete.net/playstation-5-spider-man-miles-morales-oyun-kapagi-ile-gundemde

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...