Mi Band’e rakip yeni Galaxy Fit modeli geliyor!

Share

Özellikle Çinli şirketlerin akıllı saat ve akıllı bileklik piyasasına çeşitlilik getirmesi sebebiyle Samsung, Huawei gibi firmalar da ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Yeni Galaxy Fit modeli ile ilgili bazı teknik bilgiler sızdırıldı.

Yeni Galaxy Fit modeli sızıntı ile gündemde

Şirket, 5 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Unpacked 2020 etkinliğinde Galaxy Watch 3 modelini tanıtacak. Bazı kaynaklar etkinlikte yeni bir akıllı bileklik modelinin tanıtılacağını açıkladı.

Federal İletişim Kurumu (FCC) veritabanında yer alan bilgiler neticesinde SM-R220 kodu ile yeni bir modelin tanıtılması bekleniyor. Akıllı bileklikler hem bütçe dostu hem de akıllı saatler kadar işlevsel olduğu için birçok kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Yeni Galaxy Fit modeli sızdırıldı

Galaxy Fit modelinde 120 mAh , uygun fiyatlı Galaxy Fit e modelinde ise 70 mAh batarya yer alıyor. Bununla birlikte sızdırılan modelde 154 mAh batarya kapasitesinin olması dikkat çekiyor.

Yeni model artayan batarya kapasitesi sayesinde Fitbit Inspire HR ve Huawei Band 3 Pro gibi modellere göre avantajlı konumda yer alacak. Ayrıca dünyada en çok satan akıllı bilekliler arasında yer alan Mi Band ailesinin son ürünü olan Xiaomi Mi Band 5 ile de rekabeti kızıştıracağa benziyor.

5 Ağustos tarihinde tanıtılması beklenen cihaz ile ilgili ne yazık ki detaylı bir bilgi yer almıyor.

https://shiftdelete.net/yeni-galaxy-fit-modeli-sizdirildi

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...