Netflix, özel içerikleri için N-Plus isimli bir platform üzerinde çalışıyor

Share

Dünyanın en büyük video akış platformlarından biri olan Netflix yeni bir platform için çalışmalar başladı. Disney Plus’ın büyümesi, HBO Max ve Amazon Prime’ın da rekabete dahil olmasının ardından Netflix, abonelerine daha fazla ayrıcalık sunmayı hedefliyor gibi duruyor.

Geçtiğimiz günlerde Netflix’in bazı müşterilere yeni platformu N-Plus için bir anket hazırladığı ortaya çıktı. N-Plus isimli bu proje şirket tarafından şu şekilde tanımlanıyor: N-Plus, sevdiğiniz Netflix orijinal içerikleri hakkında daha fazla fikir elde edebileceğiniz ve tüm detaylarını öğrenebileceğiniz çevrimiçi bir platform. İçerisinde “Nasıl Yapılır” videoları, podcastler, kullanıcı tarafından oluşturabilir oynatma listeleri bulunacak.

Bu platform büyük bir ihtimalle Netflix’in YouTube kanalında yayınlanan videoları ayrı bir platformda derleyecek ve ekstra yeni içerikler sunacak. Belirtilenler arasında özellikle dikkat çekenlerden biri liste oluşturabilmeniz. Kendi film listenizi oluşturup bunu insanlarla paylaşabileceksiniz. Aynı Spotify’daki çalma listeleri tarzında diyebiliriz.

Ayrıca yapımlara dair tüm müzikleri de bu platformda bulabileceksiniz. Şu an için bu platformun ekstra ücret istemediği gözüküyor ancak ilerleyen süreçte tüm detaylar açıklandığında daha net bilgiler elimize geçecektir.

https://www.donanimhaber.com/netflix-ozel-icerikleri-icin-n-plus-isimli-cevrimici-bir-platform-yayinlamaya-hazirlaniyor--133162

Olgu Atanay

Olgu, Serinletici'ye teknoloji stajyeri olarak hızlı bir giriş yaptı. Aynı hızı yazarlık yolunda kullanma konusunda en ufak bir kuşkusu yok.

You may also like...