2023 Peugeot 508, makyajlı biçimde Türkiye pazarına giriş yaptı!

Share

Peugeot’nun D Segmenti’ndeki iddialı modeli 508, güncellenen tasarımı ve iç mekân donanımlarıyla Türkiye’de satışa çıktı.

Yeni Peugeot 508, 3’ü yeni olmak üzere toplam 7 renk seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor. Güncellenen tasarımında sportif ve dinamik bir görünüme kavuşan 508, ön yüz ve aydınlatma tasarımlarıyla da fark yaratıyor.

Peugeot 508, yeni tasarımıyla ön bölümde çağdaş bir izlenim veren ızgara deseni ve arka bölümde LED stop lambalarıyla dikkat çekiyor.

Yenilenen Peugeot 508, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı

Yeni 508’in donanım seçenekleri arasında ALLURE ve GT paketleri yer alıyor. Her iki pakette de konfor ve güvenlik teknolojileri standart olarak sunuluyor. GT paketinde ise lüks iç mekân detayları ekleniyor.

İç mekânda Peugeot i-Cockpit teknolojisi kullanılıyor. Yeni Peugeot i-Connect Advanced bilgi-eğlence sistemi, bağlantılı navigasyon, ses tanıma, kablosuz bağlantı ve güncelleme gibi özelliklerle gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Sürüş destek sistemleri de güvenlik ve konforu destekliyor.

Yenilenen Peugeot 508, Türkiye'de satışa çıktı: İşte fiyatı

Yeni Peugeot 508, ALLURE donanımında 1.770.000 TL’den, GT donanımında 1.968.000 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla Türkiye’de satışa çıktı.

Ali Bardakçı

Gaziantep Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Ali, iş yaşamını aynı şehirde sürdürüyor. 19. yüzyıl sanat akımları üzerine hobi amaçlı çalışmaları bulunan Ali, Serinletici'de gündemi her alanda takip etmeyi hedefliyor.

You may also like...