Merhaba 2016, Biz De Seni Bekliyorduk!

Share

Bugün yeni bir yıla başladık. Kendimize güzel bir ‘yılın ilk kahvaltısı’ hazırladık. Sonra akşamdan kalma ufak çaplı ‘kutlama izlerini’ ortadan kaldırdık. Ardından kendimize güzel bir kahve yapıp 2016’yı eski bir arkadaşı selamlarcasına karşıladık.

2016’nın ilk gününde film izledik, tembellik ettik, gülümsedik, çikolata yedik… Dünkü ‘yeni yıl telaşını’ yerini dinginliğe terk etti. Biz de bu dinginliği fırsat bildik. Kimimiz bol bol uyuduk, kimimiz ise daha şimdiden 2016’nın son günü için planlar yapmaya başladı bile.

Plan yapanlar için bir tavsiye: Yapmayın! 2015 yılından öğrendiğimiz en önemli şey ‘planların tutmadığı’. 

Gelin bu yıla farklı başlayalım. Planları bir kenara bırakalım. Sürekli bir şeyler yapmayı planlamaktansa kendimize bir ‘yapılmayacaklar listesi‘ hazırlayalım. Bu listeye ne mi yazalım?

Bir tavsiye daha: Bu listeyi uygulayıp maddelerin kenarlarına tick atmayı unutma!

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...