Stranger Things İzlemek İçin 5 Neden

Share

Bir Netflix yapımı olan Stranger Things‘in son zamanların en çok konuşulan yapımlarından biri olması ve ısrarla önerilmesi tesadüf değil elbette.

Fakat diziye henüz başlamayanlar için sosyal medya üzerinden oldukça sık yapılan paylaşımlar işin gizemini yavaş yavaş kaçırmakta.

En iyisi çok zaman kaybetmeden ilk sezonu toplam sekiz bölümden oluşan diziye bir an önce başlamak. Kendinizi izleme konusunda ikna etmeye çalışıyorsanız, bu konuda size biraz da biz destek olalım.

İşte Stranger Things izlemek için 5 neden:

1- Stranger Things’in en etkileyici yanlarından biri de dönem dizisi olması. 80’li yıllarda geçen yapım, insanı yüksek ölçüde mutlu ediyor. Sürükleyici hikayenin içerisinde döneme ait unutulmaz şarkılara ve filmlere rastlamak oldukça keyifli.

2- En güçlü nedenlerden bir diğeri de Winona Ryder! Performansıyla hayran bıraktıran Ryder, bu rol için olmazsa olmazmış kesinlikle. Tabii, performans konusunda tüm kadronun çok başarılı olduğunu da söylemek isteriz. Özellikle çocuk oyuncuların kıymetli oyunculukları için bu dizi izlenmeli.

3- Mevsim yaz ve bu sıcakta yapılacak en güzel şey de serin bir köşede bir şeyler izlemek olacaktır. Zamanınızı da boşa harcamak istemiyorsanız bir an önce tercihinizi Stranger Things’den yana kullanabilirsiniz.

4- Kostümler! 80’li yılların o muhteşem havasını derinlerde hissetmemizi sağlayan o kostümler için bile bu dizi izlenir.

5- Stephen King sevenlerin, diziyi izlemek için bir sebep arıyor olduğunu düşünmüyoruz tabii, onlar zaten birinci sezonu çoktan bitirip, arkasına yaslanıp, ikinci sezonun başlangıç zamanını öğrenmeye odaklanmıştır bile ama yine de hatırlatalım istedik, izlemeyenlerin neyi kaçırdığına dair.

Marie Claire

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...