Jon Snow Gitti, Guy Fawkes Geldi!

Share

Wachowski Kardeşler’in kısa sürede kült haline gelen filmi V For Vandetta ile hayatımıza giren Guy Fawkes’ın hayatı şimdi de bir mini dizi olarak ekranları meşgul edecek.

Üstelik dizinin yapımcısı ve başrolü, Game of Thrones ile dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazanan Kit Harington, nam-ı diğer Jon Snow!

Kit Harington Guy Fawkes'le Dönüyor!

Tarihi barut komplosunda yer alan Robert Catesby’nin akrabası olduğunu ve olayları anlatan bir senaryo üzerine çalıştığını daha önce BBC’yle yaptığı bir röportajda söyleyen Harington, sahibi olduğu Thriker Films imzası taşıyacak ve üç adet bir saatlik bölümden oluşacak diziyi, BBC’de yayınlayacak.

1605’te Fawkes’ın önderliğindeki bir ekibin Londra’daki parlamento binasını patlatmak ve Kral I. James’i öldürmek için tasarladığı barut komplosunu anlatacak dizinin eş yapımcısı ise Endemol Shine grubunun şirketi Kudos olacak.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...