2017’de en çok konuşulan skandallar

Share

1- Kendall Jenner’lı Pepsi Reklamı
Skandallar listemizin açılışını, Kendall Jenner’ın yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırılan reklamıyla yapıyoruz. “Irkçı ve siyahilere yönelik polis şiddetini küçümsediği” gerekçesiyle sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılaşan reklam, yalnızca ünlüler dünyası için değil reklam dünyası için de asla unutulmayacak bir skandal.

2- Adele’in Grammy Ödülü’nü Kırması
Bu yıl Grammy’deki zaferini nasıl kutlayacağını şaşıram Adele’in heyecandan ödülünü kırması yılın en tatlı skandalları arasında tebessümle hatırlayacağımız bir olay.

2017'de En Çok Konuştuğumuz Skandallar

3- Justin Bieber’in Despacito’nun Sözlerini Unutması
Tüm zamanların en çok çalılnan şarkısı unvanına sahip olan Despacito’nun sözlerini unutan Justin Bieber’a verdiğimiz skandal notu 10 üzerinden 7.

2017'de En Çok Konuştuğumuz Skandallar

4- Nicole Kidman’ın Yanlış Kişiyi Öpmesi
Nicole Kidman’ın, ‘Big Little Lies’ ile ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü kazanan rol arkadaşı Alexander Skarsgård’ı dudağından öperek tebrik etmesi, ödül töreninde şaşkınlığa neden olmuştu.

2017'de En Çok Konuştuğumuz Skandallar

5- Hollywood’taki Taciz Skandalları
Hollywood’u ayağa kaldıran bu skandaldan sonra bir kez daha anladık ki, taciz skandalında adı geçen Harvey Weinstein sadece buzdağının görünen kısmı. Asıl sorumlu, ataerkil yapılanmayı içselleştirip dayatan sistem.

2017'de En Çok Konuştuğumuz Skandallar

6- Kendall + Kylie’nin Olaylı Tişörtleri
Kendall ve Kylie Jenner’ın Notorious BIG, Tupac ve Ozzy Osbourne baskılı vintage tişörtleri de bu yıl ağır eleştiri oklarının hedefindeydi.

2017'de En Çok Konuştuğumuz Skandallar

7- Met Gala’daki Sigara Skandalı
Met Gala’nın en önemli kurallarından biri gecede asla sigara içilmemesi. Ne yazık ki, bu kuralı tuvalette delen tanıdık simalar vardı.

2017'de En Çok Konuştuğumuz Skandallar

8- Justin Bieber ve Selena Gomez’in Yeniden Aşk Yaşaması
Justin Bieber ve Selena Gomez hayranları bu duruma sevinse de, bu birlikteliğin hatırı yılın skandalları arasında yer alacak kadar büyük.

2017'de En Çok Konuştuğumuz Skandallar

9- Gigi’nin VS Kadrosuna Dahil Olamama
Önce VS kadrosuna yer alacağı açıklandı, son dakika bir kararla çıkarıldı. Neden olaraksa, Gigi’ye Çin hükümeti tarafından ambargo koyulan ambargo gösteriliyor.

10- Donald Trump’ın Meryl Streep’e Sataşması
Sadece başlıktan dahi anlayabileceğiniz üzere, Donald Trump’ın Meryl Streep gibi ünlülere bile meydan okuması 2017’nin skandal grafiğinin ne kadar yüksek olduğunu kanıtlıyor.

2017'de En Çok Konuştuğumuz Skandallar

Vogue

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...