Katy Perry’den Tatlı Bir Single: Bon Appetit!

Share

Katy Perry, iki ay önce yayınladığı Skip Marley düeti “Chained To The Rhythm”in ardından, şimdi de bir Migos düeti olan “Bon Appetit” ile karşımızda!

pagew

Resmi YouTube hesabından sevimli bir görsel ile şarkısını audio olarak yayınlayan Karty Perry, 90’lar house ve hip-hop karışımı tarzıyla beğeni topladı.

“I’m on the menu, ’cause I’m all that you want boy. All that you can have boy, got me spread like a buffet. Bon appetit, baby!” nakaratı ile kışkırtıcılığını konuşturan Katy perry, yaz aylarına sağlam bir giriş yapıyor.

Ne zaman yayınlanacağı belli olmayan beşinci stüdyo albümünün detaylarını hala sır gibi saklayan Katy Perry, “Bon Appetit” şarkısını Max Martin, Shellback, Oscar Holter, Ferras ve Migos ile birlikte yazdı.

Perry hayranlarını şimdi heyecanla, şarkının videosu için beklemeye başladı.

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...