DeMarcus’ın Warriors heyecanı

Share

New Orleans Pelicans forması giydiği geçtiğimiz sezonun ortalarında yaşadığı ağır sakatlığın izlerini silmeye çalışan DeMarcus Couins yavaş yavaş parkelere dönmeye hazırlanıyor.

Yıldız oyuncunun maç ritmini kazanması için öncelikle Golden State Warriors’ın G-League ekibi Santa Cruz Warriors’ta forma giyeceği ifade edilmişti.

Santa Cruz Warriors muhabiri Adam Johnson’ın haberine göre DeMarcus Cousins, parkelere Warriors’ın G-League ekibi ile dönme fırsatı yakaladığı için oldukça heyecanlı.

Bununla birlikte 28 yaşındaki oyuncunun Santa Cruz Warriors programı da belli oldu. ESPN’den Marc Spears’ın haberine göre DeMarcus Cousins, G-League ekibinin birkaç antrenmanını takip edecek ve istediği antrenmanların her alanına dahil olabilecek.

Geçtiğimiz sezon New Orleans Pelicans formasıyla 48 maça çıkabilen DeMarcus Cousins, 25.2 sayı, 12.9 ribaund ve 5.4 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

Santa Cruz Warriors, G-League’deki bir sonraki maçında 14 Aralık’ta sahasında Sioux Falls Skyforce’yi ağırlayacak.

eurohoops.net

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...