Brad Pitt’ten ‘Megxit’ göndermesi

Share

İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi ödüllerinde (BAFTA) “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülünü alan Brad Pitt geceye katılamasa da onun yerine ödülünü Margot Robbie aldı. Brad Pitt’ten “Megxit” göndermesi de geldi ve bunu Margot Robbie paylaştı.

Once Upon a Time in Hollywood filmindeki başarılı performansından dolayı ödül alan Brad Pitt söyleyeceklerini güzelliğiyle ve başarılı oyunculuğuyla çok konuşulan rol arkadaşı Margot Robbie’nin dile getirmesini istemişti. Bu sözler yerini kısa süreli eğlenceye ve gülüşmelere bıraktı.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin kraliyet görevlerini bırakıp Kanada’da yerleşmesi son zamanların gündem konusu olmaya devam ediyor. “Megxit” olarak nitelendirilen bu olayın yankıları devam ederken, yapılan bu espiri Prens William ve eşi Kate Middleton’u da güldürdü. Kameralar objektiflerini onlara çevirirken herkes gibi onların da çok eğlendikleri görülüyordu.

brad pitt kate middleton ile ilgili görsel sonucu"

Margot Robbie, Brad Pitt adına yaptığı kabul konuşmasında Pitt’in “Ödüle Harry adını vereceğini çünkü onu ABD’ye götürmekten büyük heyecan duyacağını” söylediğini aktardı. Salonda gülüşme sesleri yükselmesi üzerine Robbie, “Onun sözleri benim değil” dedi.

Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...