Friends, 1 Nisan’da Netflix Türkiye’ye geliyor

Share

Dünyanın en popüler dizilerinden birisi olan komedi türündeki Friends’in, 1 Nisan 2021 itibariyle Netflix’in Türkiye kütüphanesine ekleneceği açıklandı.

Netflix Türkiye’nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre Friends, 1 Nisan 2021’de Netflix’in Türkiye kütüphanesine eklenecek. Toplamda 10 sezondan oluşan ve 235 bölümü bulunan dizinin tüm bölümlerini Netflix’te bulabileceksiniz.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’ın başrolünde bulunduğu Friends, 6 arkadaşın günlük hayatını konu alıyor.

Friends dizisinin özel bölümü yaklaşıyor

Geçtiğimiz yıl duyurulduğu üzere şu anda HBO Max, Friends dizisinin özel bir bölümü üzerinde çalışıyor. Özel bölümde Friends ekibini tam kadro olarak görebileceğiz. Yapılan açıklamaya göre dizinin çekimleri de yine Nisan 2021 içerisinde başlayacak. Ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor ancak HBO Max üzerinden yayınlancak.

https://www.donanimhaber.com/populer-komedi-dizisi-friends-1-nisan-da-netflix-turkiye-ye-geliyor--131043

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...