“Love Hard” ile yeni yıl filmlerine giriş yapıldı

Share

Netflix yeni yıl öncesinde “romantik Noel” filmlerine hızlı bir giriş yaptı. Bunlardan ilki Love Hard.

Vampire Diaries ile ünlenen oyuncu Nina Dobrev bu kez romantik bir filmle karşımızda. Bu filmin başrolü tartışmasız “sosyal medyadaki sahte profiller”…

Yalnızca sosyal medya hesaplarında değil aynı zamanda flört uygulamalarında da sahte profil hazırlayan kişiler sebebiyle ilk buluşma aynı zamanda son buluşmaya dönüşüveriyor. Karakterlerini gizleyen kişiler artık dış görünüşlerini de gizleyerek bambaşka bir insanmış izlenimi yaratıyor.

Tabii yanlışın neresinden dönülse kârdır ama kolayca dönülemeyecek yanlışlar da vardır. Love Hard filminde ana karakteri Natalie kendisini tam da böyle bir durumun içinde buluyor.

Love Hard review - starring The Vampire Diaries' Nina Dobrev

Los Angeles’ta yaşayan ve ilişkilerden yana yüzü bir türlü gülmeyen Natalie yazarlığını yaptığı “Felaket Flörtler” köşesinde çeşitli yazılar kaleme alarak başarısız flörtlerini anlatır.

Ama sonunda şansı döner ve sevimli Nathalie’miz flört uygulamasından tanıştığı bir adama aşık olur. Günler ve gecelerce telefonda konuşan ikili (Natalie ve Josh) birbirleri için doğru kişi olduklarına inanır. Hatta Natalie buna biraz fazla inanmış olacak ki uçağa atlayarak Noel tatilinde Josh’a hayatının sürprizini yapmaya gider.

Ancak işler pek de hayal ettiği gibi gitmez. Hayatının sürprizi bir anda hayatının şokuna dönüşür ve günlerdir konuştuğu kişinin bambaşka biri olduğunu anlar.

Love Hard: An Unfiltered Review of the Netflix Rom-Com | POPSUGAR Entertainment

Olaylar gelişir ve sonuçta beyaz atlı prens hayali kurmak yerine kendisi için doğru kişiyi bulduğuna karar veren Nathalie’yi ‘mutlu son’ ile bezeli bir christmas bekler.

Kısacası harika şarkıların yer aldığı

, fazla beklenti yaratmayan çıtır çerezlik bir yeni yıl filmi…

Fragman:

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...