Yeni iPhone SE 2020 dayanıklılık testinde

Share

Apple’ın 15 Nisan günü tanıttığı yeni iPhone SE 2020 ülkemizde ön siparişe açılmamış olsa da, yurt dışına sipariş verenler teslim almaya başladı. Bu kapsamda Apple’ın yeni uygun fiyatlı iPhone modeli için hazırlanan videoların sayısı hızla artarken, birçok kişinin beklediği dayanıklılık testi yayınlandı.

Yeni iPhone SE, iPhone 8 ile aynı tasarıma sahip olduğu için dayanıklılık testinde benzer sonuçlar sergilemesi gayet normal. Hatta cihazın kamerasını iPhone 8’e taktıklarında çalıştığı görüldü. Gelin, şimdi tamamen olmasa da iPhone 8 ile aynı parçalara sahip olan cihazın dayanıklılığına birlikte bakalım.

Cihazın 4.7 inçlik ekranı beşinci seviyeye kadar dayanıklılık sergilerken, altıncı seviyeden itibaren ekranda çizikler oluşmaya başlıyor. Arka kamera yedinci – sekizinci seviyeden itibaren hasar almaya başlıyor olsa da, günlük kullanımda diğer telefonlar ile benzer şekilde oldukça dayanıklı olacağı acıkça görülüyor.

Ekran ateşe maruz bırakıldığında oluşan siyah leke bir süre sonra kayboluyor. Dayanıklılık testinin son aşaması olan bükülme testini de başarılı bir şekilde tamamlıyor. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri video ile baş başa bırakalım.

https://shiftdelete.net/yeni-iphone-se-2020-dayaniklilik-testi

Soner Asım

Soner, teknolojiye olan inancını bir yaşam tarzına dönüştürmüş durumda. Teknolojiyi sadece anlatmıyor, onu adeta yaşıyor. Stajyer olarak başladığı Serinletici kariyerini, teknoloji editörü olarak tam gaz sürdürüyor...

You may also like...