iPhone 13 tanıtım tarihi açıklandı

Share

iPhone 13 serisinin ve Apple Watch Series 7 için tanıtım tarihi belli oldu. Haftaya yine sanal olarak gerçekleştirilecek bir tanıtım etkinliği düzenleniyor.

Apple’ın geleneksel Sonbahar etkinliğinin yapılacağı tarih nihayet açıklandı. iPhone 13, Apple Watch Series 7 gibi ürünlerin tanıtılacağı lansman etkinliği önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek.

iPhone 13 ne zaman tanıtılıyor?

Apple tarafından yapılan açıklamaya göre California Streaming adını taşıyacak olan yeni sanal etkinlik 14 Eylül Salı günü yerel saat ile 20:00 itibariyle gerçekleştirilecek. Yani bir haftalık bir süre var.

Apple’ın bu etkinlikte iPhone 13serisini tanıtması zaten kesin gibi. 5nm sürecindeki Apple A15 Bionic yonga setinden gücünü alacak seride bekleneni karşılamasa da mini versiyonun devam edeceği ifade ediliyor. Diğer taraftan tansiyon ölçümü, detaylı uyku ölçümü gibi özelliklere sahip Apple Watch Series 7 de yine bu etkinlikte karşımıza çıkacak.

https://www.donanimhaber.com/iphone-13-haftaya-tanitiliyor--138632

Doğan Kanzuk

İş dünyasının deneyimli ismi Doğan Kanzuk, kendine ayırdığı zamandan biraz daha feragat edip ekonomi, para, iş dünyası ve profesyonel hayata dair pek çok şeyi Serinletici penceresinden takipçilerine ulaştırıyor.

You may also like...