Kasıntı Düğün Fotoğraflarına Elveda!

Share

Düğün fotoğrafçılığında yeni bir akım: Trash the Dress. Kasıntı bir düğüne hiç gerek yok. Rahatlamanın aslında tam zamanı! Çünkü en sevdiğiniz insanla dünya evine giriyorsunuz sonuçta. Bunu iyi bilenler, fotoğraflarında da bunu yansıtıyor işte. Birbirinden çılgın ve eğlenceli düğün fotoğrafları, farklı ve sıra dışı olmanın da altını çiziyor.

‘Trash the Dress’ isminin ne demek olduğunu tam olarak açacaksak bunun elbette gelinlikle ilgisi olduğunu baştan söyleyelim. Devasa uzunluktaki duvağı ve kuyruğu yerlerde sürüklenen gelinlikleri kirlenmesin diye kadınların ne kadar çabaladığını pek çok düğünde görmüşsünüzdür. İşte asıl mantık da buradan geliyor. Yani işin ironik tarafı.

Gelinliğinizi istediğiniz kadar pisletebilir, boyayabilir, ateşe atabilir, ıslatabilirsiniz.

Sonunda gelinliğiniz çöpe gidecek. Bunu yapmaya cesaretiniz varsa, muhtemelen bu fotoğraflar size de ilham verecek.

Türkiye’de henüz bir örneğini göremesek de farklı fikirler, harika kompoziyonlar oluşturuyor fotoğraflarda.

Kaynak: Cosmopolitan

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...