Lana Del Rey ve The Weeknd’den Müthiş Düet

Share

Indie popun karanlık kraliçesi Lana Del Rey, Polydor ve Interscope Records aracılığıyla yayımlanacak olan beşinci stüdyo albümü “Lust For Life”dan yeni haberler gelmeye devam ediyor.

maxresdefault

Albümün çıkış single’ı “Love”ı 18 Şubat’te yayımlayan Lana Del Rey, son olarak önceki günlerde, albümle aynı adı taşıyan ve The Weeknd ile düet yaptıkları ‘Lust For Life’ı, YouTube kanalında audio olarak yayınladı.

Sadece bir hafta içinde 15 milyondan fazla dinlenme rakamına ulaşan ‘Lust For Life’ın etkileri devam ederken albümden yeni bir haber daha geldi.

Albümde yer alan “Tomorrow Never Came” adlı şarkıda Sean Lennon’la çalışan Lana Del Rey’in, albümün üçüncü işbirliğini ise Stevie Nicks ile yaptığı iddia edildi.

Bakalım bu haber doğru çıkacak mı?

Karnaval

Neval Erbak

Kocaeli Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümü mezunu olan Neval, İletişim Fakültesi radyosunda yayınlanan ‘Dört Köşe’ adlı programıyla, Aydın Doğan Vakfı 23. Genç İletişimciler Yarışması İşitsel Dal/Müzik Programı kategorisinde 1.'lik ödülü kazandı. Neval, Serinletici'de kültür-sanat, yaşam-eğlence üzerine yazılar yazıyor.

You may also like...